Food

Recept: zo maak je een Golden Sunrise delight op Nespresso's manier

Na de aankondiging van de nieuwe “Unforgettable Mediterranean Summer” collectie Nespresso ijskoffies, heeft het merk het recept voor Golden Sunrise delight onthuld, de zomer must-drink.

furniture table cup accessories alcohol beer beverage jewelry ring
© Nespresso

Wanneer de zomer nadert wordt het verlangen naar een ijskoffie onweerstaanbaar. Nespresso heeft zich laten inspireren door het Middellandse Zeegebied en een gloednieuw assortiment ijskoffies gecreëerd. Op het programma: een smakenpalet bestaande uit iconische smaken en nieuwe ontdekkingen. Van Griekse Freddo Cappucino tot Italiaanse Caffè Shakberato en Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice met een mix van Arabica's. Er is voor elke koffieliefhebber wat wils. In dezelfde collectie brengt Nespresso enkele van de geliefde zomeredities van vorig jaar terug, waaronder de Coconut Flavour Over Ice for Original en de Tropical Coconut Flavour Over Ice. Twee lekkere creaties voor een exotisch tintje aan het dagelijks leven.

Vaak verrijkt met siropen of andere originele smaken, is ijskoffie een kunst om onder de knie te krijgen. Voor de gelegenheid onthult Nespresso zijn recept voor Golden Sunrise delight.

Ingrediënten:

- 2 ijsblokjes (60g)
- 10 g honing 
- 120 ml koude halfvolle melk
- 1 Nespresso Sunny Amandel Vanille Over Ijscapsule
- Geraspte amandelen
- Citroenzeste

Bereiding:

Doe twee ijsblokjes (elk 30 g) in een Barista-receptglas en voeg 10 g honing toe.

Giet 120 ml koude halfvolle melk in je Aeroccino. Sluit het deksel en druk op de knop voor koud schuim.

Wanneer je klaar bent, giet je het koude melkschuim in het Barista-receptglas, over het ijs en de honing, waarbij je ervoor zorgt dat er bovenaan wat ruimte overblijft.

Giet 80 ml Nespresso Sunny Almond Vanilla Over Ice in het glas.

Werk af met geschaafde amandelen, citroenschil en, voor een beetje extra zoetheid, een vleugje honing.

Recommended posts for you