Bakker en beenhouwer collab: Jimmyz is dé nieuwe burger hotspot in Antwerpen
Een kraakvers gebakken broodje van bakker Louis Dellafaille (Dellafaille, Luigi’s & ChitChat) en grof gemalen rundsvlees van vleeschef Jules Koninckx (Maven, Ninja). Klinkt als de ultieme samenstelling, niet?
De twee Antwerpse heren scoorden niet voor niets afgelopen zomer op verschillende festivals met hun smakelijke burgerconcept Jimmyz. De burgers worden half-smashed gebakken zodat er nog een goede bite is en het broodje wordt gemaakt van sandwich-briochedeeg dat lichtzoet en boterig is van smaak
Een vaste locatie kon niet langer uitblijven: sinds half juni kunnen we terecht in De Wilde Zee voor deze ultieme comfort food in een vintage take-out setting. Voor een single cheeseburger betaal je € 8,50, double € 12,50 en voor frietjes € 3,75. Louis: "We openen nu onze eerste vaste take-out locatie en als het van ons afhangt zal het niet de laatste zijn."
Jimmyz
Groendaalstraat 5, 2000 Antwerpen
Dinsdag t.m zaterdag: 11.30 tot 19.30 uur
Maandag en zondag gesloten, maar open op koopzondagen
@jimmyzburgerz