Food

Bakker en beenhouwer collab: Jimmyz is dé nieuwe burger hotspot in Antwerpen

Een kraakvers gebakken broodje van bakker Louis Dellafaille (Dellafaille, Luigi’s & ChitChat) en grof gemalen rundsvlees van vleeschef Jules Koninckx (Maven, Ninja). Klinkt als de ultieme samenstelling, niet?

t-shirt pants baseball cap cap hat person photography portrait adult man

De twee Antwerpse heren scoorden niet voor niets afgelopen zomer op verschillende festivals met hun smakelijke burgerconcept Jimmyz. De burgers worden half-smashed gebakken zodat er nog een goede bite is en het broodje wordt gemaakt van sandwich-briochedeeg dat lichtzoet en boterig is van smaak

body part finger hand person food sweets baby burger
burger food

Een vaste locatie kon niet langer uitblijven: sinds half juni kunnen we terecht in De Wilde Zee voor deze ultieme comfort food in een vintage take-out setting. Voor een single cheeseburger betaal je € 8,50, double € 12,50 en voor frietjes € 3,75. Louis: "We openen nu onze eerste vaste take-out locatie en als het van ons afhangt zal het niet de laatste zijn."

hat baseball cap cap adult female person woman wood sun hat indoors
hat cap baseball cap adult male man person baby restaurant face
finger person adult female woman face accessories glasses jacket disposable cup
cup

Jimmyz
Groendaalstraat 5, 2000 Antwerpen  
Dinsdag t.m zaterdag: 11.30 tot 19.30 uur 
Maandag en zondag gesloten, maar open op koopzondagen
@jimmyzburgerz

Recommended posts for you