Alles over het Lily of the Valley hotel op enkele kilometers van Saint Tropez
Onder leiding van chef-kok Vincent Maillard, die heeft samengewerkt met enkele van de grootste chef-koks (Guy Savoy en Alain Ducasse, onder anderen), biedt het restaurant La Brigantine een menu dat de voorkeur geeft aan lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten. "Ik wilde mijn waarden van respect voor het product, de natuur, authenticiteit en welzijn doorgeven... voor de menu's die ik op maat heb gemaakt". Zijn zonovergoten keuken, geïnspireerd op de traditionele Siciliaanse gastronomie, biedt een smaakpalet dat zowel genereus als gezond is, en waar met de vingertoppen kan van worden genoten! Carpaccio van geelstaart met citrusvruchten en sumak, vitello tonnato zoals in Sicilië, zomertruffelpizza die door meerdere mensen moet worden opgesmuld... Als nagerecht zou het Italiaans ijs met een hele reeks culinaire toppings de guilty pleasure zijn van bepaalde beroemdheden die hier vaak komen.
Wat de inrichting betreft, biedt La Brigantine elegante tafels aan het water en een houten pergola vol jasmijn en blauwe regen. Het vader-dochter duo achter dit project deed een beroep op Philippe Starck, die het hotel ontwierp. Binnen contrasteren de terracotta muren met het ruwe smeedijzeren meubilair en de rotan, gekleurde stoffen van de zetels om een authentieke en geraffineerde sfeer te creëren.
Ramatuelle op 6 km
Saint-Tropez op 12 km
Mogelijke verbinding per helikopter vanuit Nice in 20 minuten