Back-to-work recept: pita halloumi voor tijdens je lunchpauze
Voor 1 pita halloumi
- Een pitabroodje
- 2 plakjes halloumi
- Tzatziki
- Cherrytomaten
- Rucola
- Een rode ui
- Geschaafde amandelen
- Plantaardige tartaar
- Granaatappel
- Chimichurri
- Koriander
Bereiding:
Grill de halloumi 2 minuten op bakpapier en verwarm daarna ook het pitabrood 1 minuut op de grill (bij voorkeur een panini-grill).
Snij de bovenkant van het pitabrood af.
Besmeer met tzatziki en bestrooi met een mix van 35 g rucola, granaatappel, rode ui, stukjes paprika, courgettes, komkommers, tomaten en geschaafde amandelen.
Voeg de geroosterde plakjes halloumi toe.
Bestrijk opnieuw met 35 g van het mengsel. Breng op smaak met de overige ingrediënten.
Je pitabroodje is klaar om verorberd te worden!