Met de nieuwe Bombay Citron Pressé maak je in een handomdraai een perfect zomerdrankje
Wat vinden we er leuk aan?
Gedaan met kunstmatige smaak- en kleurstoffen: het belangrijkste hier is het respect voor tradities en ingrediënten. De 100% natuurlijke fruitinfusie laat de unieke frisheid van de citroenen mooi tot uiting komen. Tegelijk accentueren de citrusvruchten de klassieke noten van de originele London Dry Gin. Het speciale extraatje? De vruchten die in BOMBAY CITRON PRESSÉ worden gebruikt, groeiden onder de mediterrane zon, waar ze met de hand werden geplukt om er dan met de grootste zorg concentraat van te maken.
Wat de smaak betreft, is de inspiratiebron onmiddellijk herkenbaar: de iconische Tom Collins cocktail, een mix van gin, suiker en citroensap. Behalve dan dat er hier geen suikers werden toegevoegd. Want alleen de verkwikkende, friszure vruchteninfusie versterkt het karakter van de witte alcoholdrank, zonder het complexe smaakpalet naar de achtergrond te verdringen. Kortom, een verfrissende, authentieke en delicate spirit, perfect voor aperitieven die wat spice kunnen gebruiken.
Recepten die je eindeloos kunt toepassen
Het perfecte evenwicht tussen gin en citroen maakt het gemakkelijk om een reeks cocktails te creëren. BOMBAY CITRON PRESSÉ drink je gewoon on the rocks of gemengd met tonic en een scheutje citroen, maar smaakt ook heerlijk in combinatie met verse limonade. Wil je een meer gesofisticeerde cocktail? Gebruik de gin dan voor een White Lady of de klassevolle Southside Fizz, op basis van champagne. De enige regel: laat je creativiteit de vrije loop.