Loulou strijkt neer in Courchevel voor een elegante en culinaire Alpenervaring
Loulou, het beroemde Parijse restaurant, opent zijn deuren in het hart van Hôtel Barrière Les Neiges in Courchevel. Een chique en feestelijke ontsnapping, waar de kunst van het leven in de bergen samenkomt met kosmopolitische smaken.
Op naar de piste! Loulou, een symbool van Parijse elegantie, brengt zijn winterse magie naar de prestigieuze setting van Hôtel Barrière Les Neiges in Courchevel. Sinds 6 december herinterpreteert dit iconische etablissement zijn genereuze en vrolijke geest op hoogte, voor een unieke ervaring waarin alpine tradities en wereldse invloeden samenkomen.
Achter een groot gordijn ontvouwt Loulou zich over twee verdiepingen, met een interieur ontworpen door Corinne Sachot. Warme houten accenten, uitnodigende zitplaatsen en verfijnde details vieren de authentieke Savoyaardse sfeer en nodigen uit tot ontspannen. Met een ruime, zonnige terras met uitzicht op de iconische piste van Bellecôte, bruist Loulou Courchevel de hele dag door: van gezellige lunches en feestelijke aperitieven met DJ-sets tot warme cocktails onder de sterren.
Op het menu mag de Italiaanse bureninvloed natuurlijk niet ontbreken. De truffelpizza en pasta al pomodoro, kenmerkend voor Loulou, worden aangevuld met specialiteiten uit Piemonte en royale alpine gerechten, perfect om te delen. Als hoogtepunt betovert het dessertbuffet jong en oud, en verlengt het de magie van de feestdagen.
Loulou, altijd speels, speelt ook in op de verbeelding met knipogen naar de Rocky Mountains. Een gezellige en kosmopolitische sfeer waar je terecht kunt voor een ontbijt of een lange avond. Dankzij de ski-in, ski-out toegang van het hotel wordt elk moment bij Loulou Courchevel een onderdeel van een buitengewone dag in het grootste skigebied ter wereld.