Het frosted cocos recept van Yannick Alléno, chef van de Royal Mansour Marrakech
RECEPT INGREDIËNTEN
Om het frosted kokosrecept te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:
- 2 kokosnoten en een kokossorbet
- Krokant kokoskoekje
- 120 g witte chocolade
- 35 g feuilletine
- 35 g Bretonse zandkoek
- 45 g geraspte en geroosterde kokos
- Gelei van citroengras
- 100 g basterdsuiker
- 60 g limoensap
- 60 g citroensap
- 200 g water
- 20 g citroengras stick
- 7 g gelatineblaadjes
- Zoete slagroom
- 200 g vloeibare room
- 125 g kokosmoes
- 5 g vanille (vanillestokje)
- Citroenschil en kokosschaafsel voor decoratie
BEREIDING VAN FROZEN COCOS
Volg de stappen om dit onweerstaanbare dessert voor te bereiden door de onderstaande video te bekijken. Eet smakelijk!