Dior zorgt voor een verrassing met het gloednieuwe J'Adore Parfum d'eau
Een nieuw hoofdstuk breekt aan voor J'adore, de iconische geur die vrouwen wereldwijd al sinds 1999 weet te verleiden en onmiddellijk een enorm succes werd. Een parfumdroom die een revolutie inluidt, het spel verandert en onbegane paden baant in het universum van de geuren.
Een concentraat van water en bloemen
Het nieuwe parfum combineert water en bloemen en verliest - ondanks de afwezigheid van alcohol - doorheen de dag niet aan kracht, noch aan duurzaamheid. Om dat ideaal te bereiken gebruikte la Maison een gepatenteerde techniek, een uniek en natuurlijk procedé zonder chemische oplosmiddelen, waardoor de nieuwe formulering op waterbasis zich kan vermengen met een hoge concentratie parfum en een olieachtige basis en er volledig in doordringt. Een ongeëvenaarde belofte met als voornaamste bondgenoot bloemen, die ontdekt worden in nieuwe tinten, doordrenkt met natuurlijkheid.
Een flacon en geur die betoveren
De flacon, die al meer dan twee decennia lang een signature case is, heeft zijn iconische gouden silhouet en kraag behouden, maar is nu getooid met een mysterieuze witte kleur. Opalescent, gehuld in deze albastachtige zachtheid, als om de zuiverheid van de bloemen en de fluweelachtige textuur beter te onthullen.
Een wolk van geur die een harmonieus bloemenboeket ontvouwt: magnolia, sambacjasmijn, roos en kamperfoelie. De nieuwe zonnige noot van Neroli verspreidt daarbovenop een hartverwarmende zoetheid met unieke bloemige nuances.
J’adore Parfum d’eau
De Neroli is het resultaat van een exclusieve samenwerking met het Florapolis-domein van Christelle Archer en heeft heldere, groene facetten. Enkel voor de parfums van Dior reserveert ze haar volledige perceel bittere sinaasappels in het hart van de Grasse-streek - de bakermat van de Franse parfumerie. Het eeuwenoude landgoed lag er 25 jaar lang verlaten bij, maar kent dankzij Dior een totale heropleving. Dankzij deze unieke schakel in de parfumwereld profiteert Dior vooralsnog als enige Maison van de totaalproductie van een plantage van bittere sinaasappels.