Food

Wintar: Antwerpen heeft er een culinaire hotspot voor kaasliefhebbers bij

De eigenzinnige winterbar bevindt zich in de Antwerpse Boomgaardstraat.
food bread

Kaasliefhebbers opgelet. Antwerpen heeft er een nieuwe hotspot bij: Wintar en zijn restaurant Raclette d'Anvers. Sommar creëerde al eerder een edgy setting om onder vrienden te genieten en komt nu met Wintar, de winterse tegenhanger van dit concept. De industriële gebouwen zorgen voor een urban, warme uitstraling. In de hippe winterzaak kan je genieten van ambachtelijke charcuterie, steak & cheese sandwiches en vooral: kaas. Raclette, maar ook klassieke kaasfondue, raclette burgers, raclette aardappelen, raclette salade,.. Het is een ideale omgeving om urenlang gezellig te tafelen met vrienden onder het genot van traditionele bites of heerlijk gesmolten kaas. Dankzij de culinaire curators, kaasmeester Fredrick Van Tricht en überslager Luc De Laet zijn de gerechten van topniveau.

Geen plannen op zondag? Op zondag kan je bij Wintar terecht voor een uitgebreide brunch met onder andere zalm, roerei met truffel, een kaas- en vleesplankje en uiteraard, raclette. Dit alles voor zo'n €35. Je kan nog genieten van een winterse avond bij Wintar tot begin februari, dus wees snel. 

Schermafbeelding 2019-12-20 om 17.58.29.png

Het water loopt ons in de mond na het zien van deze foto's... Swipe! 

1 / 7

Boomgaardstraat 17
2018 Antwerpen
Donderdag/vrijdag/zaterdag: 17-12uur
Zondag: 11-22uur

Meer info op de website.

Recommended posts for you