Food

Sushi van een sterrenchef aan huis voor een prikje?

Sushi Shop gaat in zee met sterrenchef Gregory Marchand en lanceert een gloednieuwe box met gastronomische sushi, beschikbaar vanaf 22 januari 2020.
food

Een Satay Sushi die smaakt naar een Indonesische ontdekkingsreis? Of een Scandinavian Roll met gerookte haring en invloeden van het hippe Noorden? De nieuwe kaart 2020 van Sushi Shop staat in het teken van ontdekking en een reis rond de wereld van smaken door de creaties van de Franse chef Grégory Marchand.

BOX_GMARCHAND.jpg

Oorspronkelijk afkomstig uit Nantes, leerde Grégory Marchand de gastronomische kneepjes van het vak vanuit zowat alle hoeken van de wereld. Hij startte zijn leerschool bij  de gerenommeerde chefs Alain Ducasse, Michael Anthony en Daniel Boulud. Daarnaast werkt hij  in Londen samen met Jamie Olivier, en in Hong Kong, Marbella en New York bij de Gramercy Tavern.

En wat krijg je op het bord als Sushi Shop de hoofdingrediënten van een Franse chef met wereldse invloeden mengt? Op het menu zal de Mediterranean Bowl de perfecte balans zijn van zachtheid, zuurtegraad en karakter. De Frenchie Signature Roll combineert het zachte van de piquillo peper en avocado met de knapperigheid van gepaneerde kip, gegarneerd met gerookte paprika en pittige mayonaise. Aan alle gezonde foodie's: of deze in aanmerking komt als natuurlijke vetverbrander, kan je hier nagaan. De Satay Sushi zal een Indonesische trip aanbieden terwijl de Scandinavian Roll zijn karakter met gerookte haring zal opleggen. Tot slot zal de Indian Spring het vegetarische alternatief zijn die de indische kruiding, de wortel en de dadel samenbrengt. Benieuwd naar meer? Hier vind je zelfs een Belgisch getinte sushi...smakelijk!

SCANDINAVIAN_ROLL_GMARCHAND.jpg
FRENCHIE_ROLL_GMARCHAND.jpg
SUSHI SHOP BOX // GREGORY MARCHAND
GMARCHAND.jpg
Chef Gregory Marchand

De "limited edition" Box van Grégory Marchand voor Sushi Shop is beschikbaar vanaf 22 januari 2020 (25,90 euro voor 23 stukken). Ontdek ze hier.

Recommended posts for you