Food

Bij San Gent lunch je zonder food waste

San Gent, de derde zaak van de gerenommeerde Belgische chef Sang-Hoon Degeimbre, nodigt vanaf nu elke maand klanten uit voor hun ‘no food waste lunch’. Naast het gekende spoon & bowl concept, staat het restaurant bekend voor zijn toegankelijke en ontspannende visie op urban gastronomie.

Sinds de opening van het restaurant in Gent ligt de focus van chef Joël Rammelsberg op het toepassen van zero food waste, zowel tijdens het klaarmaken van de gerechten als bij foodstyling op het bord.

Keer op keer bereidt hij elegante en creatieve gerechten, die gebaseerd zijn op de juiste balans tussen de smaken en texturen. Als grote liefhebber van de natuur en het milieu, ondersteunt Joël duurzaam koken door zijn producten en leveranciers zorgvuldig te selecteren en afval te beperken dankzij "zero waste" -technieken.

IMG_5170.jpg
Chef Joël Rammelsberg

Mede door zijn ecologische overtuigingen lanceert San Gent in 2020 een ‘No food waste lunch’. Elke eerste zaterdag van de maand kan je in het restaurant terecht voor een 'zero waste’ 6-gangenmenu, volledig samengesteld uit lokale en seizoensgroenten in hun meest complete vorm. 

BLOG IMG_3735.jpg

Voor een 'zero waste’ 6-gangenmenu bij San Gent betaal je 45 euro.
Elke eerste zaterdag van de maand.

SAN GENT
Brabandam 50, 9000 Gent
www.sangent.be

 

1 / 6
Zero Waste gerecht 1: Stap 1
Zero Waste gerecht 1: Stap 2
Zero Waste gerecht 1: Stap 3
Zero Waste gerecht 2: Stap 1
Zero Waste gerecht 2: Stap 2
Zero Waste gerecht 2: Stap 3

Recommended posts for you