Bij San Gent lunch je zonder food waste
Sinds de opening van het restaurant in Gent ligt de focus van chef Joël Rammelsberg op het toepassen van zero food waste, zowel tijdens het klaarmaken van de gerechten als bij foodstyling op het bord.
Keer op keer bereidt hij elegante en creatieve gerechten, die gebaseerd zijn op de juiste balans tussen de smaken en texturen. Als grote liefhebber van de natuur en het milieu, ondersteunt Joël duurzaam koken door zijn producten en leveranciers zorgvuldig te selecteren en afval te beperken dankzij "zero waste" -technieken.
Mede door zijn ecologische overtuigingen lanceert San Gent in 2020 een ‘No food waste lunch’. Elke eerste zaterdag van de maand kan je in het restaurant terecht voor een 'zero waste’ 6-gangenmenu, volledig samengesteld uit lokale en seizoensgroenten in hun meest complete vorm.
Voor een 'zero waste’ 6-gangenmenu bij San Gent betaal je 45 euro.
Elke eerste zaterdag van de maand.
SAN GENT
Brabandam 50, 9000 Gent
www.sangent.be