Belevenisrestaurant Marineau op het Zuid in Antwerpen is vernieuwd
Een grand (re)opening voor seafood restaurant Marineau op het Zuid in Antwerpen! Een nieuw keukenteam, vernieuwde menukaart, een vernieuwd interieur én nog een aantal zaken op de planning geven het eclectice restaurant een nieuw trendy elan.
Belevenisrestaurant Marineau opende in januari dit jaar bescheiden de deuren op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen. Nu vinden eigenaar Wim Van der Borght en horecagroep Shrimp Tempura het tijd voor de grote start, met de laatste aanpassingen die volgens hen nodig zijn om iedereen de perfecte ervaring te bieden.
Allereerst zal de nieuwe keukenploeg een nieuwe kaart aanbieden met vijf bereidingswijzen. Denk een dry-aged vis, die net als vlees, dagen- en soms zelfs wekenlang gerijpt wordt zodat de het veel smaak krijgt en er geen grammetje verloren gaat. Concreet steken de chefs de vis 10 tot 25 dagen in een speciale kast om te laten rijpen, zoals ze dat in Japan doen. Nice to know: geen enkel ander restaurant in Antwerpen en omgeving doet dit.
Daarnaast is er nu ook een zoutkorst die je kunt kiezen als bereidingswijze, een crab boil waarbij een mix van seafood - letterlijk - op de tafel wordt gegooid, fruits de mer om te delen en surf & turf voor wie ook graag vlees eet.
Zoek je nog een leuke locatie voor een bar and bites avond, dan zit je op de vernieuwde bovenverdieping van het grote restaurant op 't Zuid goed. Er staan lage zeteltjes, er zijn speciaal ontwikkelde drankjes die perfect matchen met de mini-gerechtjes en een live-dj zorgt voor aangepaste muziek.
Marineau – Seafood restaurant
Vlaamsekaai 76
2000 Antwerpen
Open van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur
Reserveren kan via marineau.be of 03 246 60 63