3 restaurants van luxe modehuizen om aan je bucketlist toe te voegen
Le Café V en Sugalabo V
Een paar maanden geleden opende het allereerste café en restaurant van Louis Vuitton zijn deuren in Japan. Het café bevindt zich boven de Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji, de nieuwste flagshipstore van het merk, in het bruisende Osaka. De nieuwe designer hotspots maakt indruk met zijn voortreffelijk ontwerp van architecten Jun Aoki en Peter Marino. De gevierde chef-kok Yosuke Suga heeft de leiding over zowel het restaurant als het café en verrast gasten met een unieke culinaire ervaring.
Chifa
Voormalig creatief directeur van Kenzo en mede-oprichter van de moderetailer Opening Ceremony in New York, Humberto Leon opent een nieuw restaurant in Eagle Rock, Los Angeles samen met zijn moeder, Wendy Leon. Chifa brengt een geheel nieuwe standaard naar de tafel door de unieke, kenmerkende retro-futuristische ontwerpen van Humberto in het interieur in evenwicht te brengen met een exclusieve Peruviaanse en Chinese fusionkeuken. Momenteel is het restaurant enkel geopend voor afhaalmaaltijden. Binnenkort zal het zijn deuren openen voor het publiek, wanneer de omstandigheden het toelaten, en zijn klanten van een all-inclusive culinaire en food experience temidden van design voorzien.
Gucci Osteria da Massimo Bottura
Het modelabel Gucci opende in 2018 zijn eerste eetgelegenheid in Florence, Italië en heeft in februari 2020 een nieuwe Osteria in Beverly Hills ingehuldigd. De met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Massimo Bottura en zijn hechte vriendschapsband met CEO en president Marco Bizzarri, zorgen er voor dat dit concept een hoogtepunt van de Italiaanse cultuur is. En dat zie je aan het restaurant als in de menukaart en ook aan de sfeer. Geprezen als een van de beste restaurants, beleef je hier een totaalervaring van het merk in al zijn authenticiteit. De Osteria is gevestigd op het dak van de Gucci-winkel op Rodeo Drive en roept een sfeer van intimiteit en gezelligheid op, wat sterk resoneert met de stijl van Florence.