Ontdek de samenwerking tussen NATAN en chef-kok Edgar Carrasco in deze drie steden
De Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen nodigt Edgar Carrasco, de empanada-kunstenaar en specialist in de hoogwaardige Uruguayaanse en Argentijnse rundvleeskeuken uit om samen hun talenten te tonen. Voor Edgar Carrasco die al vijftien jaar een traiteursatelier in Brussel leidt om de Zuid-Amerikaanse cultuur te ontrafelen zal dit geen probleem zijn.
In de winkels van maison NATAN in Knokke, Brussel en Antwerpen zullen aan de hand van pop-up buffets uitzonderlijke proevertjes kunnen geproefd worden. Als bezoeker krijg je ook tegelijkertijd de kans om de nieuwe collectie van het maison NATAN te bewonderen die tentoongesteld zal worden terwijl je een nieuwe cultuur leert kennen in je bord. Chef Edgard zal ook aanwezig zijn om zijn inspiratie te kunnen delen. De samenkomst tussen geraffineerde keuken en mode zal iets moois zijn om te beleven...
Couturhuis NATAN verwelkomt gasten van 12 - 15 u
- Van 13 tot 17 april in boetiek Natan Knokke
- Van 20 tot 23 april in boetiek Natan Brussel
- Van 27 tot 30 april in boetiek Natan Antwerpen